Side 1 av 1

Instructors mulighet for å publisere pensumliste

Lagt inn: man 11 mar, 2019 15:06
av Ingrid Eggen
Hei!
Hos oss ved Nord universitet ønsker vi at instructor ikke skal ha mulighet for å publisere pensumlister, men vi har ennå ikke klart å finne ut om hvordan dette skal konfigureres.
Er det noen som kan hjelpe? Eller er det ikke mulig?

Hilsen Ingrid

Re: Instructors mulighet for å publisere pensumliste

Lagt inn: man 11 mar, 2019 15:11
av Anne Kristin Gilje
Hei, dette har vi ønsket oss tidligere, men fått beskjed om at det ikke er mulig. Hvis dette er endret tar også vi gjerne imot info om det.
hilsen
Stina
USN

Re: Instructors mulighet for å publisere pensumliste

Lagt inn: tor 04 apr, 2019 12:23
av Ann-Louise Skjager
Hei,
jeg finner ikke at dette er mulig. Har også prøvd å se i Idea Exchange om det ligger inne noen forslag der. Det finner jeg heller ikke, selv om det må sies at IE er litt vanskelig å lete i.
Hos oss har ikke dette vært rapportert som et stort problem. Jeg tror de fleste er veldig komfortabel med at biblioteket publiserer, og vi har jo heller aldri prøvd å lære dem noe annet. :D

Hvorfor ønsker dere dette? Hva om du/dere lager en sak på det i IE, så kan dere oppfordre medlemsmassene til å stemme den frem?

Re: Instructors mulighet for å publisere pensumliste

Lagt inn: tor 23 mai, 2019 10:13
av Kari L. Mariussen
Jeg spurte om dette, og fikk til svar at det ikke går. Men det går an å endre teksten slik at det ikke står "Publiser". Her er oppskriften jeg fikk fra Emmanuelle, jeg har ikke prøvd den enda.

Endre "Publiser"-teksten:
Configuration > Fulfillment > Leganto > Label
Der må du bytte til norsk, gjøre det samme på de andre språkene.

"Publiser" ligger på linje 862
bilde.png
bilde.png (7.31 kiB) Vist 4311 ganger


Varsel nå det publiseres en liste:
bilde2.png
bilde2.png (13.02 kiB) Vist 4311 ganger


Set the parameter create_task_for_published_list (Configuration Menu > Fulfillment > Leganto > Customer Settings) to true. Note that the task is actually a note added to the first citation in the list.

By default, Leganto updates a reading list and its citations' statuses from Being Prepared to Ready for Processing when a list is published.
--> dette kan også endres

Emmanuelle