Side 1 av 1

Beskrivning av roll- och arbetsfördelning ifht Leganto

Lagt inn: tor 06 des, 2018 14:00
av Ann-Louise Skjager
Sammendrag av maildiskusjon 06.12.18 (pensum@bibsys.no):

VID v/Gustav Bolin
Hej!

Vi på VID har tänkt ta fram ett dokument som beskriver roll- och arbetsfördelningen internt på VID i förhållande till Leganto: vem (biblioteket, fakulteterna, administrationen etc) som ska göra vad och när i olika system (inklusive FS och Canvas). Vi tänker också att dokumentet ska illustrera hur information flyter mellan de olika systemen.

Är det någon som har gjort detta tidigare i förbindelse med Leganto-implementeringen, och som kan dela med sig av erfarenheter och eventuell dokumentation?OsloMet v/Ann-Louise Skjager
Hei.
Etter inspirasjon fra University of Abertay https://intranet.abertay.ac.uk/download ... 202018.pdf (ERASMUS-tur i vår), har vi startet arbeidet med å lage en serviceerklæring for pensumlister ved OsloMet. Arbeidet er nå inne i sluttfasen, og jeg håper å få den godkjent i ledelsen i løpet av kort tid. Når dette er på plass, kan jeg dele den med konsortiet.

Den inneholder (om formen holder seg gjennom vedtaksorganet…):
Innledning: der det klargjøres at UB tilbyr støttetjenester for pensumproduksjon, kun om pensum leveres gjennom Leganto.
Formål: sikre leveranse av pensum til studentene
Forutsetninger: Overordnet og konkret. FS nevnes spesifikt, ellers sier vi noe om hvor pensum skal være tilgjengelig, hvilken måte vi publiserer på, kobling mellom FS og pensum (emnekode/personrolle). Underpunkter med spesifikt hva UB tar ansvar for, hva emneansvarlige skal ta ansvar for, og hva fakultet/institutt skal ta ansvar for.
Digitaliseringsforespørsler behandles i et eget avsnitt/kapittel, da vi har behov for å klargjøre spesifikt hva vi gjør i forhold til dette ved UB.

Alt det jeg skriver her vil gi bedre mening når jeg kan dele erklæringen.

Det vil si at fortsettelse følger, ikke minst i Bibsys forum. Egentlig veldig fint om denne henvendelsen legges inn der, så kan vi følge tråden i «all evighet». :)

Kan du ikke bare klippe/lime, Gustav?

En av utfordringene med vår erklæring er at vi ennå ikke har fått på plass sentrale frister for når ting skal skje (akademisk, og administrativt årshjul). Når dette en dag kommer på plass, er det naturlig å ta disse inn i erklæringen.

Serviceerklæring Abertay.pdf
(536.13 kiB) Lastet ned 268 gangerNord universitet v/Ingrid Eggen
Hei!
Slik har vi organisert det ved Nord universitet, se vedlegg. Dette er kortversjonen.
Alle fakultetene har en pensumlistekoordinator.
Prosjektgruppa har deltakere fra UB, trykkeri, web, IT, Studieavdelingen.

Bare ta kontakt hvis du har spørsmål :)


NTNU v/Karen Buset
Hei,

Takk for at dere mer erfarne Leganto-brukere deler slike nyttige dokumenter. Det er til stor hjelp for oss som er helt i oppstartfasenPrøvde å laste opp Ingrid sin pdf, men uten hell. Vet ikke om den er for stor. Kanskje du kan prøve, Ingrid?

Re: Beskrivning av roll- och arbetsfördelning ifht Leganto

Lagt inn: tor 06 des, 2018 14:59
av Ingrid Eggen
Her kommer fila, har endra fra PP til word. Arbeidsflyt ved Nord universitet:
Arbeidsflyt i Leganto.docx
Arbeidsflyt Leganto
(13.95 kiB) Lastet ned 299 ganger

Re: Beskrivning av roll- och arbetsfördelning ifht Leganto

Lagt inn: man 17 des, 2018 11:22
av Ann-Louise Skjager
Klipper inn e-postsvar med vedlegg fra Stina Gilje, USN:
Hei,
Legger ved rutinebeskrivelse slik den er pr nå ved USN – mulig dette er litt på siden av det du er på jakt etter men bare spør hvis du lurer på noe!

Hilsen

Stina Gilje

[*]